Contact

Praktijkgegevens

Irmstraat 86
6369 VB Simpelveld
045-5444946
natuurgeneeskunde.hollanders@hotmail.com

 

Openingstijden

Maandag: 11:00 -18:30
Dinsdag – Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 -12:30

 
Parkeren en bereikbaarheid

Parkeergelegenheid in de parkeervakken in de straat of op de oprit naast het woonhuis.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
De buslijnen 47 en 43 van vervoersbedrijf Arriva stoppen in Simpelveld bij halte ‘Oranjeplein’. Vanaf hier is het 5-10 minuten lopen naar mijn praktijk.

De praktijkruimte is (i.v.m. de aanwezigheid van trappen) minder goed toegankelijk voor invaliden.

 

Registratiegegevens:

Lid KvK: 54445078
BTW-nummer: 156004094B01

Beroepsvereniging FAGT en koepelorganisatie RBCZ

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging FAGT en koepelorganisatie RBCZ

De FAGT is een Federatie voor Additief Geneeskundige Therapeuten. De FAGT geeft per jaar een licentie-verklaring af voor het kunnen uitoefenen van een praktijk. Om voor continuering van dit certificaat in aanmerking te komen moet ik jaarlijks aan een aantal eisen voldoen, met name met betrekking tot het volgen van geaccrediteerde bij- en nascholingen en het bijwonen van intervisiebijeenkomsten met collega’s. Bij mijn beroepsuitoefening en praktijkvoering dien ik mij te houden aan door de FAGT opgestelde regels en voorschriften (www.fagt.org).

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten (www.rbcz.nu).

Als FAGT geregistreerde Gezondheidstherapeut ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris via Quasir en Geschilleninstantie Zorggeschil die door het ministerie van VWS is erkend.
Bovendien sta ik ingeschreven in het TCZ/RBCZ register (www.rbcz.nu) waar het tuchtrecht georganiseer is.